Algemene voorwaarden

Op alle verkopen van Robanjer zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Algemeen
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Robanjer.

Aanbod
Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
Robanjer streeft er naar een zo nauwkeurig en volledige omschrijving en specificaties van de artikelen te geven. Kennelijke vergissingen of fouten binden Robanjer niet.

Levering
Robanjer streeft ernaar de artikelen zo juist mogelijk weer te geven op de foto’s in de advertenties. Echter, afhankelijk van de beeldscherminstellingen kunnen de kleuren op het beeldscherm afwijken van de werkelijke kleuren.
Mocht een artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn, dan zal Robanjer zo snel mogelijk contact opnemen. Het is geen probleem om een bestelling op afspraak bij ons af te halen. Indien u er van overtuigt bent dat de levering niet overeenkomt met de bestelling dient u dit binnen 48uur aan ons te melden.

Vragen
Als u vragen heeft over bepaalde artikelen kunt u die stellen via [email protected]

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.

Bestelling
Na bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, de totale kosten en de betalingsgegevens.

Reservering
Na bestelling worden de artikelen maximaal 7 dagen gereserveerd. Is er binnen 7 dagen geen betaling ontvangen, dan ontvangt u een herinneringsmail met het verzoek alsnog te betalen. Als er dan binnen 5 dagen niet is betaald, zal Robanjer de reservering opheffen.

Annulering
Als u een bestelling wilt annuleren is dat mogelijk, mits u nog niet betaald hebt. Stuur in dat geval zo snel mogelijk een berichtje naar [email protected] met vermelding van het bestelnummer. Robanjer zal uw annulering per e-mail bevestigen.

Betaling
U betaalt vooraf d.m.v. een overboeking of via ideal. Ook is het mogelijk om de artikelen kontant te betalen bij afhalen (alleen op afspraak).

Verzending
Robanjer streeft ernaar de producten zo snel mogelijk na ontvangst van uw betaling te versturen. Dit is meestal binnen 1-2 werkdagen, maar kan in uitzonderlijke situaties(vakantie periode) maximaal 7 dagen zijn.
U ontvangt bericht zodra uw bestelling wordt verzonden. De bestelde artikelen worden met zorg verpakt.
Uw bestelling wordt verstuurd via PostNL. Voor verzendingen binnen Nederland wordt standaard  € 6,95 aan verpakkings- en verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzendingen naar het buitenland worden de PostNL zones met bijbehorende kosten gehanteerd. Het is mogelijk een pakket aangetekend te laten verzenden, geef dit dan aan bij je bestelling. Hiervoor worden de werkelijke kosten in rekening gebracht. Robanjer is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade tijdens de verzending.

Retourneren
Mocht u de artikelen die zijn gekocht bij Robanjer willen retourneren dan is dat geen probleem. Wij hanteren het ‘niet goed, geld terug’ principe. U heeft wettelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen om een bestelling retour te zenden. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:
– de artikelen moeten in de originele verpakking zonder gebruikssporen en compleet verpakt zijn
– u informeert Robanjer zo snel mogelijk (binnen 48 uur)via [email protected] dat u producten wilt retourneren met daarbij de reden van retourneren; u ontvangt hiervan een bevestiging
– u stuurt de artikelen uiterlijk 14 dagen na de levering terug naar Robanjer met vermelding van het bestelnummer, voldoende gefrankeerd en goed verpakt.
– alleen onbeschadigde artikelen worden retour genomen; onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.
Robanjer zal de ontvangst van de zending bevestigen en het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 2 dagen terugstorten. Indien een deel van de levering retour komt dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. Indien u een levering weigert of niet op tijd bij een PostNL depot ophaalt, worden de retourkosten door PostNL aan ons doorberekend, deze retourkosten zullen wij verrekenen met het factuurbedrag.

Retour adres:  Robanjer
Afd. retouren
Ambachtsheerelaan 9a
3481 GJ  Harmelen

Sale/Uitverkoop of Demo artikelen (dit staat duidelijk op de homepage of bij de artikelen vermeld) kunnen niet worden geretourneerd.
Robanjer is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van de door u geretourneerde artikelen.

Wijzigingsrecht
Robanjer behoudt zicht het recht voor om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten.

Garantie

Bij breuk of roest van gietijzeren artikelen is er nooit sprake van enige garantie, andere gevallen zijn voor onze beoordeling. Stuur altijd even een foto mee van het probleem.

Klantenservice
Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met

            Robanjer
            T.a.v. Annemarie en Robert Windt
            Ambachtsheerelaan 9a
            3481 GJ  Harmelen
            Tel: 06-43753288
            E-mail:  [email protected]

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.