Contact

Veelgestelde vragen

Lees meer over Robanjer de pagina Wie zijn wij?

Na uw bestelling en betaling gaan wij gelijk aan de slag om uw bestelling in te pakken. Als u voor 15.00h besteld en betaald heeft, dan versturen wij uw bestelling dezelfde dag. In veel gevallen zal PostNL de dag erna uw bestelling komen bezorgen. Uitzonderingen zijn bestellingen op vrijdag na 15.00h, zaterdag en zondag, deze worden op maandagen verzonden.

Mocht u de artikelen die zijn gekocht bij Robanjer willen retourneren dan is dat geen probleem. Wij hanteren het ‘niet goed, geld terug’ principe. U heeft wettelijk recht op een zichttermijn van 14 dagen om een bestelling retour te zenden.

Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:
– De artikelen moeten in de originele verpakking zonder gebruikssporen en compleet verpakt zijn
– U informeert Robanjer zo snel mogelijk (binnen 48 uur) via [email protected] dat u producten wilt retourneren met daarbij de reden van retourneren; u ontvangt hiervan een bevestiging
– U stuurt de artikelen uiterlijk 14 dagen na de levering terug naar Robanjer met vermelding van het bestelnummer, voldoende gefrankeerd en goed verpakt.
– Alleen onbeschadigde artikelen worden retour genomen; onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Robanjer zal de ontvangst van de zending bevestigen en het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 2 dagen terugstorten. Indien een deel van de levering retour komt dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Retour adres:
Robanjer
Afd. retouren
Ambachtsheerelaan 9a
3481 GJ  Harmelen

Sale/Uitverkoop of Demo artikelen (dit staat duidelijk op de homepage of bij de artikelen vermeld) kunnen niet worden geretourneerd. Robanjer is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van de door u geretourneerde artikelen.

Over de kleur, over de voorraad, over de afmetingen, of een andere vraag, stuur ons even een email naar [email protected] of bel naar 06-43753288

Over de kleur, over de voorraad, over de afmetingen, of een andere vraag, stuur ons even een email naar [email protected] of bel naar 0348-442859 of 0348-448398

Op afspraak is het mogelijk om bij ons langs te komen om producten te bekijken. U kunt de producten na betaling gelijk meenemen.

Het komt maar weinig voor, maar mocht een product beschadigd aankomen, stuur ons dan een email naar [email protected] Doe dit wel binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling.

Vermeld wel het ordernummer en stuur een foto mee van het beschadigde artikel. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.