Wie zijn wij?

Robanjer heeft een uitgebreide collectie van gietijzeren producten

Wij verkopen wandhaken, kapstokhaken, tuinhaken (herdersstaf), deurmatten, vogelschalen, tuinslanghouders, lantaarns enz. Maar ook: producten voor tuinvogels, tekstborden, kaarsen, weerbestendige lampen, windspelen, windgongen enz.

De meest unieke producten en een zeer uitgebreide collectie,
altijd de beste prijs-kwaliteit en servicegericht.

Ons verhaal

Bijna 10 jaar geleden zijn wij met onze Robanjer webwinkel begonnen.
Robanjer is een samenstelling van onze voornamen, Robert, Annemarie en Jeroen (onze, inmiddels volwassen, zoon) 

Robert is zo’n 10 jaar geleden uit de consumentenelektronica gestapt om iets voor zichzelf te beginnen. Annemarie is nog steeds werkzaam in het onderwijs en Jeroen is ondertussen van school en springt ook af en toe bij in de zaak.

De oorsprong van ons bedrijf komt grotendeels voort uit de verkoop van onze spullen via Marktplaats. De honger om te kunnen verkopen ging zelf zo ver dat we gingen kijken wat mensen zochten i.p.v. zelf te adverteren.

Op een gegeven dag bezochten we een fair en zagen daar mooie gietijzeren paddenstoelen te koop staan. Annemarie was hier helemaal weg van. We vroegen aan de verkoper waar je deze producten kon inkopen. De beste man was niet echt gecharmeerd van deze vraag, want ook een bakker geeft zijn recepten niet weg.
Ik (Annemarie) was ondertussen al verdergelopen en Robert bleef maar weg. Ik weer terug naar de stand en Robert was in gesprek met de verkoper. Nu bleek deze meneer te gaan stoppen met zijn bedrijf en mochten wij zijn voorraad overnemen. “Mmmm, kapstokhaken wat moeten we daar nu mee”, zeiden we. “Tja”, zei de beste man, “Het is alles of niets” Het werd dus alles en ondertussen is onze tweede website een kapstokkensite. De beste man wist goed wat hij in huis had.